Cat / Esp / Eng
Esteu aquí: Inici Magazine Entrevista amb Ben Bocquelet i Mic Graves, creador i director de "El Asombroso Mundo de Gumball"

Entrevista amb Ben Bocquelet i Mic Graves, creador i director de "El Asombroso Mundo de Gumball"

Durant aquest últim Festival Internacional d'Animació d'Annecy, vam tenir la fantàstica oportunitat de posar-nos al dia amb els convidats d'Animac 2014 Ben Bocquelet i Mic Graves, creador i director de "El Asombroso Mundo de Gumball"!

Durant aquest últim Festival Internacional d'Animació d'Annecy, vam tenir la fantàstica oportunitat de posar-nos al dia amb els convidats d'Animac 2014 Ben Bocquelet i Mic Graves, creador i director de "El Asombroso Mundo de Gumball"!

gumballseriecartoonnetwork.png

Animac Magazine: Se us coneix per experimentar constantment amb l'animació i la narrativa de la sèrie. Què us porta a això?

Ben Bocquelet: És la naturalesa de la diversió, no? Així és com jo ho veig, personalment.

Mic Graves: És clar! És més interessant experimentar que no fer-ho.

Ben Bocquelet: És literalment - és el que ens manté emocionats, i en certa manera, és el que manté a l'audiència interessada. Les millors coses que veus a la vida - les millors pel·lícules, els millors jocs - són les que t'enxampen per sorpresa, i crec que només aconsegueixes aquest nivell de sorpresa intentant coses que normalment no faries.

Mic Graves: És simplement no optar per la primera opció. Veure la primera opció i escollir anar per un altre camí.

Ben Bocquelet: Sí. Tristament, l'efecte negatiu és que sovint fracassem miserablement [riu]

Mic Graves: Però val la pena el risc.

Ben Bocquelet: Sí que val la pena, perquè de tant en tant tenim èxit.

Animac Magazine: Hi ha algun episodi o moment específic del que estigueu especialment orgullosos, tant a la sèrie com darrere de les càmeres?

Ben Bocquelet: Sí, estic particularment orgullós de la vegada que vaig poder fregar pell de pollastre per tota la cara a la meva nòvia, que interpreta a la Sussie. Ho vaig gaudir profundament. Però a part, els meus moments de comèdia preferits són acudits simples però, alhora, hilarants perquè no crec haver-los vist mai abans.

Mic Graves: Aquests moments daurats, quan els trobes.

Ben Bocquelet: Sí, és com "per això cavem". Literalment el 95% de les vegades no aconsegueixes aquestes coses.

Mic Graves: Però quan ho fas, és una passada.

Ben Bocquelet: Aconsegueixes com, un acudit, i és graciosíssim, i és molt simple, i et dóna la sensació que s'hauria d'haver fet fa molt de temps, i és genial. També estic molt orgullós d'algunes de les coses que el nostre equip ha aconseguit visualment. Crec que algunes d'elles tenen un nivell d'animació impressionant per al temps i recursos que tenen. És una bogeria el que se'ls acudeix. I també m'encanten els moments d'emoció real, com - hi ha una escena a "Las Decisiones" que em sembla preciosa. És bastant simple, i també és graciosa, i només té el piano d'en Ben [Locket] per sobre, i realment m'emociona.

Mic Graves: És genial tenir l'oportunitat de fer això a una sèrie d'11 minuts. Sempre anem accelerats.

Ben Bocquelet: Exacte. Aconseguir treure emoció d'un format tan curt, i a més un format que en el fons és només per a acudits - és a dir, això és el que som, per sobre de tot: una sèrie de comèdia infantil - quan arriben aquests petits moments de glòria, sóc molt feliç.

Gumball_TheVoice_Image2.jpg

Animac Magazine: Ben, llegim que la 6a és la teva última temporada - ¿podem parlar-ne?

Ben Bocquelet: És clar!

Animac Magazine: Quins són els vostres plans per la teva última temporada, i seguirà endavant la sèrie sense tu?

Ben Bocquelet: Bé, abans de res, Cartoon Network no té intenció de deixar la sèrie de banda, així que estem veient el que ens espera en el futur. Hi ha converses i crec que són conscients del fet que - crec jo - tots necessitem un descans.

Mic Graves: Ens encantaria provar coses noves, encara que segueixi sent a Gumball, però, no sé - narratives més extenses o així...

Ben Bocquelet: I crec que ens estan escoltant al respecte, així que no sé si això vol dir que és la meva última temporada o la nostra última temporada, però crec que estem intentant arribar a un compromís per a tothom. Així que aquesta és la direcció en què anem. I una d'aquestes direccions inclou una possible pel·lícula. És a dir, no dic que estiguem fent una pel·lícula - dic que ho estem veient, estem treballant-hi.

Animac Magazine: No et preocupis, el titular no serà "PEL·LÍCULA DE GUMBALL".

Ben Bocquelet: [riu] Gràcies.

Animac Magazine: Darrera pregunta: hi ha alguna cosa que pugueu comentar sobre els vostres futurs projectes?

Mic Graves: En el meu cas no, estic completament embolicat a Gumball. Gairebé mai tinc temps per pensar en una altra cosa. Fins i tot quan tanco els ulls, és Gumball [riu]

Ben Bocquelet: Com si tinguessis una retina danyada [riu]

Mic Graves: Però seria interessant portar Gumball a un format de narrativa extensa. Seria molt emocionant.

Ben Bocquelet: I jo crec que hi ha quatre o cinc projectes que he de fer abans de morir. En algun moment començaré a intentar aconseguir que succeeixin. Un és un videojoc, un és una pel·lícula d'imatge real que només puc fer a França, un altre és una novel·la gràfica i un altre és una sèrie, però aquest cop per a adults. Totes són coses que vull que passin a la meva vida.

Animac Magazine: Moltíssima sort!

Ben Bocquelet: Gràcies! La necessitaré. [riu]

 

Entrevista realitzada per Adrià Carande


Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Vimeo
La Paeria - Ajuntament de Lleida

Subscriu-te a la NEWSLETTER ANIMAC!

Contacta

info@animac.cat
Tel/Fax: +34 973 700 325